نمایشگاه غذاهای محلی بخش عسلويه در حاشیه مراسم روز جهانی غذا توسط انجمن انديشه ورزان برنا در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس برپا شد.

هدف از ارایه غذاهای محلی استان بوشهر خصوصا منطقه عسلویه، آشنایی بیشتر متخصصین  با عادات و الگوهای غذایی مردم منطقه بوده است.

برنامه ریزی بمنظور اصلاح الگوی غذایی مردم بومی از طریق سیاست گذاری های تغذیه ای در سطح استان، ارتقای سطح آگاهی های تغذیه ای مردم در جهت تقویت عادات غذایی صحیح موجود در جیره غذایی ( مانند مصرف مداوم ماهی، استفاده از غلات سبوس دار در نان و شیرینیجات) و محدود کردن انتخاب های غذایی نامناسب  از طریق آموزش با جلب حمایت و همکاری نهاد های ذیربط را از دستاوردهای این نمایشگاه مي باشد.

نمایشگاه بیش از 20 نوع غذای محلی منطقه عسلویه و استان بوشهر به نمایش گذاشته شد و مورد توجه بازدید کنندگان و شرکت کنندگان در مراسم روز جهانی غذا قرار گرفت.

وی لقیمات، بلالیط، حلوای مسقطی، ساقو، خبیصه، خبز طابی، عصیده، نشاسته، مرشوش، خبز خمیر، پلیله، جریش و مجبوس را از جمله غذاهای محلی بخش عسلویه دانست.

وی لقیمات، بلالیط، حلوای مسقطی، ساقو، خبیصه، خبز طابی، عصیده، نشاسته، مرشوش، خبز خمیر، پلیله، جریش و مجبوس را از جمله غذاهای محلی بخش عسلویه دانست.

 

 

 

 

 

 


 

 

 


انعکاس در دیگر سایتهای خبری

http://www4.irna.ir/View/FullStory/Photo/?NewsId=196864

http://shana.ir/135298-fa.html

http://aftab.ir/news/2008/oct/22/c8c1224664847_fair_exhibition_iran_food_festival.php

http://www2.irna.ir/fa/news/view/menu-151/8707292829193354.htm

http://www.magiran.com/npview.asp?ID=1727600

http://www4.irna.ir/View/FullStory/?NewsId=196691

http://www.khabarfarsi.com/news-354868.htm

http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=8707291529